İKİ AYAĞINI DİREKSİYON YANINA KOYARAK ARAÇ KULLANDI VE SONUÇ..

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

İKİ AYAĞINI DİREKSİYON YANINA KOYARAK ARAÇ KULLANDI VE SONUÇ..

Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi'nde trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde araç kullanan kişi gözaltına alındı. https://youtube.com/shorts/UR

Fındığı Nisan karı ve don vurdu
Emine Şenel: “Kadın Dostu Kentler istiyoruz”
ŞEBİNKARAHİSAR HALKI BİNA SATIŞINA KARŞI

Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi’nde trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde araç kullanan kişi gözaltına alındı.

 

Alınan bilgiye göre Aydınlar Mahallesinde ikamet eden O.D. isimli kişi,iki ayağını direksiyonun arasına torpidoya koyarak araç kullandı ve o anın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.  

Söz konusu paylaşım Kovanlık Jandarma Karakol Komutanlığınca ihbar kabul edildi ve Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla Ö.D hakkında adli işlem başlatıldı ve cezai işlem uygulandı. 

Yapılan açıklamada, Trafik güvenliğini tehlikeye atan hiçbir davranışa müsamaha gösterilmeyeceği, bu tür eylemlerin hem adli hem de idari yönden takipçisi olunacağı belirtildi. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: