Giresun

GİRESUN’A DOĞALGAZ ŞİRKETİ…

İlimizdeki doğalgaz çalışmaları süratle devam ederken, doğalgaz tesisatıyla ilgili teknik hizmetler verecek şirketler de bir bir açılmaya devam ediyor. 

Hacı Siyam Mahallesi Atatürk Bulvarındaki Salih Şahan tarafından kurulan Kalıp Isı Doğalgaz Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.2013-1709-2

Törende bir konuşma yapan Vali Karahan, Şahan'ı kutlayarak, ilimizde doğalgaz çalışmalarına bağlı olarak gün geçtikçe yaygınlaşan tesisat dükkanlarının  yeni bir istihdam alanı oluşturduğunu söyledi. Doğalgazın medeniyet olduğunu belirten Vali Karahan, çalışmaların il merkezinde  süratle devam ettiğine dikkat çekerek, en ekonomik ve en temiz ısınma aracı olan doğalgazın ilimizde yaygınlaşmasıyla birlikte kış aylarında yoğunlaşan hava kirliliğine büyük ölçüde çözüm olacağını söyledi.

Açılışa Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Kerim Aksu, önceki dönem milletvekillerinden Dr.Ergün Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, MHP İl Başkanı Ozan Köymen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir