Giresun

GİRESUN’A BAKANLARIN BİRİ GELİYOR BİRİ GİDİYOR…ÜÇ GÜNDE ÜÇ BAKAN…

Seçimlere günler kala Giresun bakanların uğrak yeri oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ardından bugün de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Giresun’a geldi. 

Bulancak ilçesindeki Sarayburnu Camii’nde karşılanan Kurum, buradaki ziyaretinin ardından Giresun Valiliği’ne gelerek Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve bakanlığa bağlı kurum amirlerinin katılımıyla toplantı düzenlendi.

Bugüne kadar Giresun’a 18 katrilyonluk yatırımlar için önemli kararlar alındığını söyleyen Bakan Kurum, “Cumhur İttifakı Adayımızın açıkladığı bütün projelerin de arkasındayız, destekçisiyiz ve takipçisi olacağız” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Giresun Kalesi’nde kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını, Giresun Stadyumu’nun  Eylül ayında açılacağını, 40 bin metrekarelik eski statın ise Millet Bahçesi yapılacağını,Çavuşlu Beldesi’ndeki Katı Atık Bertaraf Tesisinin sorunlarının giderileceğini söyledi.

Öte yandan bugün de Giresun’a Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Giresun’a geleceği açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir