EğitimGiresun

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ HEYETİ ANKARA’DAYDI

Giresun Üniversitesi heyetinin 2015 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı. Rektör Prof. Dr. Aygün Attar başkanlığındaki heyetin Ankara ziyaretlerinde, üniversitenin gerçekleştireceği projeler bakanlık bürokratlarına anlatılarak destek istendi.

 

EDF

 

Görüşmelerde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşad Yapar, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Salim Ertürk, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüseyin Pehlivan, Strateji Geliştirme Dairesi Şube Müdürü Ayşegül Oksal ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Halil Gerçeker de yer aldı. 

 

DENEY HAYVANLARI LABORATUARINA 4 MİLYON 500 BİN LİRA ÖDENEK TALEBİ

Kalkınma Bakanlığı’ndaki görüşmelerde, Teknolojik Araştırma Birimi uzmanlarına Rektör Danışmanı ve BAP Koordinatörü Doç. Dr. Kültiğin Çavuşoğlu tarafından sunum yapılarak,  üniversitenin deney hayvanları laboratuvarı için hazırlanan 2015-2016 yıllarını kapsayan projelerine 4 milyon 500 bin TL ödenek talep edildi. Projenin yatırım programına alınması için gerekçeler ve nedenleri anlatıldı.

ÜNİVERSİTENİN DİĞER PROJELERİNİ ANLATTILAR

GRÜ Rektörü Attar ve heyet üyeleri ayrıca yetkililere, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nin onarımı ve teçhizat alımı, derslik ve merkezi birimler, kamulaştırmalar ve muhtelif işler, açık ve kapalı spor tesisleri, yapılacak yeni binalarla ilgili bütçe talebinde bulunarak, yatırım programı kapsamında devam eden ihalelerle ilgili ayrıntılı bilgiler sundular.

Giresun Üniversitesi'nin bütçesinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ciddi oranda bir artış ve projelerin yatırım programına alınması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir