AktüelGiresun

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLERİ MUTLU ETTİ

Giresun Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Umutlu Yarınlar Topluluğu tarafından, Trabzon Umuda Destek Derneği ve sponsorların katkılarıyla, Zihinsel Engelli Çocuklara yönelik yapılan “Yeni Yılda Yeni Umutlar” adlı etkinlik, Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonu ve fuaye salonunda renkli ve coşkulu bir programla gerçekleştirildi.

 

DSC_3559

Giresun Özel İş Eğitim Merkezi Okulu ve Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencilerine yönelik etkinliğe; öğrenci velileri ile okul yöneticileri ve eğitimcileri de katıldılar.
Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Şube Müdürü Kader Çelebi’nin sunduğu etkinlikte; Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu, palyaçolar, danslar ve bol müzikli eğlenceler yer aldı. Engelliler sahnede çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler.

DSC_3556

Programın başlangıcında, Trabzon Umuda Destek Derneği Başkanı Mahmut Söylemez ve  Yönetim Kurulu Üyesi Reyhan Oral, Rektör Prof. Dr. Aygün Attar’a takdim edilmek üzere teşekkür plaketi sundular. Attar’ın  plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşad Yapar aldı.DSC_3562

Program sonunda, yeni yıl pastası, öğretmenler, zihinsel engelli öğrenciler, velileri, Rektör eşi Sadık Attar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Yapar, Umuda Destek Derneği Başkanı Mahmut Söylemez tarafından kesildi.

Söylemez, organizasyona katkılarından dolayı  Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü çalışanlarından Ümran Turgut’a plaket sundu. 

Rektörlük konferans salonunda başlayan etkinlik fuaye salonunda müzikli eğlence ve ikramlarla sürerken, yeni yıl pastasının kesilmesinin ardından sponsorlar tarafından sağlanan hediyeler çocuklarla buluştu.

DSC_3570

Zihinsel Engelli Çocuklar yararına düzenlenen “Yeni Yılda Yeni Umutlar” adlı etkinliğine; TİGRİS Müh. Müş. Elektrik-Elektronik İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Dr. Orhan Erzurum, Antalya Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Av. Faik Çıtak, İş adamı Şaban Bulam, İş adamı Atif Tığlı, İş adamı Avni Yolasığmaz, İş adamı Kumru Ovalıoğlu, İş adamı Bahtiyar Yıldız, Gümüş Dünyası/Abdullah Karakaya, Algül Pastanesi/Yusuf Algül, Tekinler Ayakkabı, Aysun Karaahmet, Giresun Teknoloji Market, ASD Grafik Reklam ve İşadamı Muammer Usta’nın, katkılarıyla sponsor oldukları bildirildi. 1f45281760

DSC_3550DSC_3568

DSC_3572

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir