Giresun

GİRESUN BORSASI’NA KARDEŞ GELDİ

Giresun Ticaret Borsası ve Bandırma Ticaret Borsası arasındaki ilişkiler imzalanan "Kardeş Borsa Protokolü" ile perçinlenmiş oldu. 
Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile borsamızın yönetim kurulu ve meclis üyeleri imza töreninde bir araya geldi. Bandırma Ticaret Borsasında gerçekleşen imza töreninde Borsamız Yönetim Kurulu   Başkanı Temel Yanıkoğlu  kardeş borsa protokolünü imzalarken  “ Burada olmaktan ve sizleri tanımaktan çok memnun olduk. Karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunarak tecrübelerimizi paylaşacağız. Bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Bandırma Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı Halit Sezgin de ziyaretlerinden dolayı Giresun Borsası heyetine teşekkür ederek Bandırma ve Borsamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Sezgin “Bu kardeşlik protokolünün Borsamıza ve Bandırma’mıza her anlamda kazanç getirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Borsamız Yönetim Kurulu   Başkanı Temel Yanıkoğlu Giresun'da yapılan borsacılık faaliyetleri ve projeler hakkında bilgiler
Borsamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Banvit, Aytekin Tavukçuluk, Tiryaki LİDAŞ ve Yumurta Üreticileri Birliği’ni ziyaret ederek bilgi aldılar. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir