Giresun

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ Wİ Fİ

Giresun Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Atatürk Meydanı ücretsiz kablosuz Wİ Fİ ağı ile internete kavuştu.

Bunun için düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu, iletişimin hayatın en önemli parçası olduğuna dikkat çekerek, “ İnternet, sosyal ağlar hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Bugün Atatürk Meydanı ücretsiz internet ağına kavuşuyor. Özellikle üniversite öğrencilerimiz, gençlerimiz ve interneti olmayan vatandaşlarımız, telefonlarından, bilgisayar veya tabletlerinden internete bağlanabilecekler. Yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı ve Debboy Mevkiinde, öğrencilerin yoğun olduğu alanlarda bu hizmeti yaygınlaştıracağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı osun” dedi.

Giresun Telekom İl Müdürü Orhan Bülbül ise “ eskilerde telefon kesilince yerimizde duramazdık. Şimdi internet gidince yerimizde duramıyoruz. Facebook, tweeter, sosyal ağlar hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Giresun Belediyemiz çok güzel bir hizmeti hayata geçirdi. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Atatürk Meydanı’nda ücretsiz olarak hizmet verecek internet ağından aynı anda 1000 kullanıcı yararlanabilecek ve bir kullanıcı 90 dakika internette kalabilecek. Atatürk Meydanı’ndaki ücretsiz internet ağı açılış törenine Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Vekili Nilüfer Yılmaz, Başkan Vekili Hayati Tökez,CHP İl Başkanı Necati Tığlı, belediye meclsi üyeleri,Başkan Yardımcıları Mustafa Saraydemir, Murat Ersoy, Hasan Hilmi Erzincanlı, Sedat Karabıçak, Telekom İl Müdürü Orhan Bülbül, Operasyon Müdürü Ozan Ayhan, belediye birim müdürleri , üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir