GiresunManşet Üstü

GİRESUN BELEDİYESİ ÖNÜNDE EYLEM…

Giresun Atatürk Meydanı’nda bugün hareketli anlar yaşandı. Aracının camına “Biz hep sustukça yediler Giresun’u. Ama ben Susmuyorum” yazılı kartona yazılmış bir pankartı asarak Saat 15.00 sıralarında trafiğe kapalı alana otomobiliyle giren kişi, protesto eylemi yaptı. Kendini aracın içine kilitleyen kişi daha sonra zabıta tarafından belediyenin içine götürüldü.  Adının Ömer K.(28) olduğu öğrenilen ve Bulancak ilçesinde elektrik-elektronik üzerine plan proje ve taahhüt işleri yapan firması olduğu öğrenilen kişinin, belediye ilgili bir sorununun çözümlenmediği ve Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun kendisiyle görüşülmediği için böyle bir eylem yaptığı öğrenildi.

DSC_0206

Daha sonra aracından çıkan kişinin Belediye Başkanı Kerim Aksu ve ilgili birim müdürleriyle ile görüştürüldüğü öğrenildi.

KURU SIKI TABANCASIYLA GÖZALTINA ALINDI,

Giresun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çekilen araçta bulunan kuru-sıkı tabir edilen tabancaya da el konuldu. Ömer K.’nın gözetim altına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü bildirildi.SWDF

 Alınan bilgiye göre; Ömer K.’nın Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden iş aldığı ancak daha sonra bir nedenle iptal edidiği için zarara uğradığı gerekçesiyle bu eylemi yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili Giresun Belediyesi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir