EğitimGiresun

ENVER YÜCEL’E ABD’DEN DOSTLUK PLAKETİ

ENVER YÜCEL’E ABD’DEN PLAKET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ABD’nin New York kentinde yer alan Wall Street’te bayrak çekme merasimi ile kutlandı.

 

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ABD’nin New York kentinde yer alan Wall Street’te bayrak çekme merasimi ile kutlandı. Wall Street’teki Bowling Green Park’ta düzenlenen törende, Türk bayrağı ile birlikte BAU bayrağını göndere çeken BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’e, Türk-Amerikan ilişkilerine yaptığı katkılar nedeniyle bir de plaket takdim edildi.

Öte yandan Washington Anıtı’nda bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramını kutlayan BAU öğrencileri, daha sonra Türkiye Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve Amerika Atatürk Topluluğu kurucuları ile bir araya geldi.

 

ABD'DEKİ BİLİM İNSANLARI BOSTON’DA BULUŞTU

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel ve beraberindeki heyet, ABD’de çalışmalarını yürüten Türk bilim insanları ile Boston’da düzenlenen yemekte buluştu.

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve Türk bilim insanlarının yoğun ilgi gösterdiği yemekte, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, eski bakan Recep Akdağ ve Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen bilim insanlarına Türkiye’de yaşanan son gelişmeleri anlattı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir