GiresunUlusal

EFİT İŞÇİLERİNE CHP SÖZÜ

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında FİSKOBİRLİK EFİT çalışanlarını ziyaret etti. Burada işçilere hitap eden Bektaşoğlu, “CHP emeği en yüce değer, emekçiyi baş tacı kabuk eder. Bizim iktidarımızda sizin gibi asgari ücretin altında, çok çalışan, az ücret alan sosyal güvencesi olmayan, hiçbir işçi çalıştırılmayacak. FKB eski günlerindeki gibi ekonomimize ciddi katkılar sağlayan ve daha çok istihdam yaratan bir kurum haline gelecek” dedi. 
Bülent Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Fındığı seçim bildirgesine alan ve FİSKOBİRLİK’i ayağa kaldıracağız diyen tek partinin, CHP’nin milletvekili olarak söz veriyorum; görev dönemimde fındığın ve üreticinin temsilcisi olacağım. Fındığın kaderini Avrupalı alıcılara bırakmayacağız.

Devletin FKB üzerinden yürüyen bir fındık politikası olacak ve bu politika üreticiyi olduğu kadar birlik çalışanlarını da koruyacak.

DSC_0199

Fındık değerlendikçe şu anda düşük ücretlerle, oldukça kötü koşullarda çalışan FKB’de çalışanları, işçilerimiz de kazanacak. Fındığı üreten biziz, yöneten ve kazanan da biz olacağız”
FKB İşçilerini ziyarete; Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu, İl Genel Meclisi Gurup Başkanı Mehmet Yılmaz, Belediye Meclisi Üyesi Erdinç Hıdımoğlu ve CHP Milletvekili adayı Sevgi Utlu Güngör, kalabalık bir partili gurup katıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir