Giresun

DERE KİRLİ AKIYOR, AYDIN BAKIYOR

CHP İLÇE  BAŞKANI CANİK, BAŞKAN AYDIN'A ÇEVRE SUÇLAMASI DSCF0074

CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, “9 yıldır bir dereyi ıslah edemeyenleri halkımız önümüzdeki seçimlerde değerlendirecektir” dedi.

Canik yaptığı yazılı açıklamada ilçenin çevre sorunlarına parmak basarak, “hükümetin gücünü elinde bulunduran ve 9 yıldır koltukta oturan Bulancak Belediye başkanı Kadir Aydın, bol laf üretmeye, az iş yapmaya devam ediyor. İlçenin içinden akan dereler halkımızın sağlığını tehdit ediyor. Başkan Aydın da bu durumu seyrediyor” ifadelerini kullandı.

CHP İlçe Başkanı Karaibrahim Canik şunları söyledi: “İlçemizin pek çok sorununun yanı sıra çevre sorunları da çözülmüş değil. Bulancak Belediyesi asli sorunların başında gelen çevre sorunlarının çözümünde duyarsızdır. İlçemizin içinden akan derelerin hali bizleri üzmektedir. Yaz mevsimine girdiğimiz bugünlerde biliyoruz ki bu dereler koku saçacak ve sineklerle dolacaktır. Bu durum da halkımızın sağlığını bozacak, hoş olmayan durumlar yaşanacaktır.

9 yıldır Bulancak Belediyesi’nin başında olan Başkan Kadir Aydın’a önerimiz, ilçe halkının sağlığını düşünerek ve söylendiği gibi iktidarın gücünü ortaya koyarak bu derelerin ıslahının yapılmasını sağlamasıdır. Bir belediye başkanı isterse, bu ve benzer sorunları çözebilir. Çözmüyorsa ilçe halkını dikkate almıyor demektir.

İlçenin böylesi yakıcı sorunları ortadayken bunlara duyarsız kalan, hiçbir çözüm üretmeyen Sayın Kadir Aydın’a, önümüzdeki seçimlerde halkımızın gereken cevabı sandıkta vereceğime inanıyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir