Giresun

CHP’DEN SAHTE NÜFUSA TEPKİ…

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, ikametgahları başka yerde olduğu halde bazı kişilerin nüfus müdürlüğü üzerinden kayıtlarını sahte adreslere aldırdığı iddiasını tekrarladı.

BU AFRİKALI ÖĞRENCİ GÜYA HOMURLU'DA YAŞIYOR!..

Bu durumu bizzat müdürlüğe giderek tespit ettiklerini söyleyen Türker, “Gördük ki dinleyen, kulak asan yok. Devletin birçok yetkili kurumu suspus. Yanısıra da bu sahtekarlığa çanak tutar durumda” dedi.

Özellikle öğrencilerin, yabancı uyrukluların ‘devlet böyle istiyor’ diye görevliler tarafından yönlendirildiklerini söyleyen Türker, “ellerine tutuşturulan adreslere kayıt yaptırmaları istendiğine şahit olduk.  Bir insanın ekonomik durumunu kullanarak geleceğimiz üniversite öğrencilerimizi hiçbir yasal belge istemeden bu sahtekarlığa ortak etmek hiç gitmediği, hatta ismini dahi duymadığı adrese ikametgahını taşıtmak kul hakkı yemektir, insan tacirliği yapmaktır”değerlendirmesini yaptı.

Susmayacağız. anlatacağız bu sahtekarlıkları, engelleyeceğiz. Tüm bu utanç vesileleri ile başta Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürümüzü göreve davet etti ve  “susan dilsiz şeytandır”dedi…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir