GiresunManşet Üstü

CHP’DEN MİTİNG GİBİ BÜRO AÇILIŞI

CHP, her seçimde birinci parti olarak çıktığı Kayadibi Mahallesi’nden seçim startı verdi. Giresun Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı  Kerim Aksu, ilk seçim bürosunu bu mahallede açtı.

Yoğun bir katılıma sahne olan ve adeta gövde gösterisine dönüşen açılışa Cumhuriyet Halk Parti'li yönetici ve üyelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Aksu, burada yaptığı konuşmada, ‘yaşanabilir bir Giresun için’ çalıştığını belirterek, “her şeyi birlikte başardık. Ben gücümü sizden alıyorum” dedi

190114-KAYADİBİ MAH. SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI (198)

Başkan Aksu, yaptığı konuşmada, şunları söyledi. "Bugüne dek birçok şeyi başardık. Başarmaya devam edeceğiz. Ben gücümü sizlerden alıyorum. Öncelikle ben bu şehri çok seviyorum. Bu şehirde doğdum bu şehirde büyüdüm, bu şehirde öleceğim. Hep birbirimizin yanında olacağız. Bizim bu şehir ile ilgili hayallerimiz var ve hep birlikte bu hayallerimizi gerçekleştireceğiz."

Mahalle halkının ilgi ve sevgi  gösterdiği Aksu, bazı ziyaretler gerçekleştirdikten sonra partililerle birlikte buradan ayrıldı.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir