AktüelSpor

CHP’den Giresunspor’a denetime tepki

UZUNALİOĞLU: "AMAÇ YÖNETİMİ BIRAKMAYA ZORLAMAK"

CHP İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu’ndan, Giresunspor’da devam eden mali ve idari denetimlerin dünyada hiçbir takıma uygulanmadığını belirtti ve bunu işkence olarak nitelendirerek tepki gösterdi.
Uzunalioğlu yaptığı açıklamada; Giresunspor’da 3 aydır devam eden denetimlerin yönetimin üzerinde tahakküm kurulması,iş yapamaz hale getirilmesi, yalnızlaştırılması amacına dönüştüğünü söyledi. CHP İl başkanı, şunları söyledi: “Kulübe yardım eden herkesten yazılı savunma istenerek adeta tüm şehire korku salınması ve sanki Giresunspor’a yardım etmenin kötü bir olaymış gibi algılatılması, kulübümüze çok büyük zararlar vermektedir. Denetlenecekse her kulüp denetlenmelidir, sadece Giresunspor değil. Ama görüyoruz ki süper ligde bulunan diğer takımların; bırakın denetlenmesini, devlete olan borçlarının Cumhurbaşkanınca silindiği bir ortamda, Giresunspor’a özel çabalarla vergi borcu ekletilmesi çifte standarttır. Bu iş denetimden çıkmış adeta birkaç siyasetçinin Giresunspor ile hesaplaşmasına ve mobingine dönüşmüştür”.
Gültekin Uzunalioğlui “Şimdi soruyorum size ey bu denetçileri Giresunspor’un başına musallat edenler; madem bir şüpheniz vardı neden haziran ayında yapılan kongrede bunu dile getirmediniz, neden mevcut yönetimin karşısına aday çıkarmadınız da şimdi başka yollarla yönetimi bıraktırmaya zorlamaktasınız?” diye sordu.
Giresunspor’un süper ligden düşme tehlikesi ile karşı karşıya bırakıldığını vurgulayan Uzunalioğlu, “Unutulmamalıdır ki Giresunspor sahipsiz değildir. Bizce bu denetim, yönetimi yıldırmak, bıktırmak ve bıraktırmak için kasıtlı olarak talimatla uzatılmaktadır. Bu denetimi kasıtlı olarak uzattıranlardan, gün gelir şanlı Giresunspor taraftarı hesabını sorar. Takımımız bu yıl süper ligden düşerse şimdiden tarihe not düşelim ki; bunun tek sorumlusu mevcut denetçileri kulübümüze yollayan ve denetimi talimatla uzattıran siyasilerdir. Buradan size son kez sesleniyorum; transfer dönemi boyunca yönetimi kilitleyen bu denetimi bir an önce sonuçlandırın ve Giresunspor’u rahat bırakın.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir