Siyaset

CHP-İYİ PARTİ’NİN KEŞAP İTTİFAK ADAYI MURAT BIÇAKÇI PROJELERİYLE FARK YARATTI

CHP’nin ve İYİ Parti’ nin Keşap Belediye Başkan Adayı olarak halkın huzuruna çıkan Murat Bıçakçı değişim rüzgarları estiriyor.Ve Bıçakçı ilk devasa projesini açıkladı.  
” KEŞAP SAHİLİNİN VE BALIKÇI BARINAĞININ ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Seçim çalışmalarını çok yönlü olarak sürdüren ve gittiği her yerde halkla bütünleşen CHP Keşap Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Bıçakçı, Keşap sahilinin ve balıkçı barınağının çehresini değiştirecek ilk projesini açıkladı.
Geniş kapsamlı bu devasa projeyi hayata geçirdiklerinde Keşap’ ın Karadeniz’ in imrenilen ve rağbet gören bir sahile kavuşacağını vurgulayan Bıçakçı, ” Halkımız bizi bu göreve layık görüp seçerse, projemiz kapsamında balıkçı barınağımızı yeniden düzenlenerek tertemiz bir hale getireceğiz. Barınağın içinde, balıkçılarımız için bir yatağın ve mutfak tezgahının yer alacağı küçük kulübeler inşa edeceğiz.Her birinin yanında balıkçı malzemelerinin saklanabileceği depolar yapacağız.Ayrıca, avladıkları balıkları satmak isteyen balıkçı kardeşlerimiz için satış tezgahları kuracağız” dedi.
PROJEMİZ SAHİLE HAYAT VERECEK
Proje kapsamında sahil şeridinin peyzajını yeniden düzenleyeceklerini, böylece sahile canlılık kazandıracaklarını söyleyen Murat Bıçakçı, şu bilgileri verdi: ” Sahil boyunca spor ve dinlenme alanları ile kamelyalar inşa edeceğiz.Halkımızın sosyal aktivitesini artırmak için otopark alanı, yazın açık hava sineması olarak hizmet verebilecek. Keşaplı hemşerilerimiz ve ilçe dışından gelecek olan konuklarımız sahili ailece keyifle kullanabilecek”
SAHİLDEKİ BELEDİYE ARAÇLARI KALKACAK
Bıçakçı, mevcut durumda, sahilde dağınık halde bulunan belediye hizmet araçları ve iş makinalarını yapacak oldukları Belediye Araç Park ve Bakım Merkezi’ ne taşıyacaklarını, böylece sahildeki görüntü kirliliğini ortadan kaldıracaklarını ve bu alanın halkın daha verimli olarak kullanımına açılmış olacağını da sözlerine ekledi.
Diğer yandan, pazar yerinde halkla buluşan ve esnaf ziyaretlerini sıklaştıran Bıçakçı, değişim rüzgarları estirmeye devam ediyor.
CHP ve İYİ Parti’ nin ittifakı sonucunda Keşap Belediye Başkan adayı ilan edildikten bu yana halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan ve seçimin favorisi olarak gösterilen Murat Bıçakçı, beraberinde, CHP İlçe Başkanı Metin Öztürk, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Külekçi ve partililerle birlikte geçen çarşamba pazar yerinde halkla ve esnaflarla buluştu.Sıcak ve samimi görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında, hem esnafların hem de vatandaşların pazar yerinin konumu ve düzeni ile ilgili yoğun şikayetleri ile karşılaşan Bıçakçı, pazar yerinin modern bir hale getirilmesi için çalışmaları olduğunu hatırlatarak, ” Sıkıntılarınızı biliyoruz. Hiç merak etmeyin, pazar yeri sorununun çözümü önceliklerimiz arasındadır.Biraz daha sabredin” dedi.
Yaptıkları ziyaretlerin genel bir değerlendirmesini yapan Murat Bıçakçı,” Değerli başkanlarımız Öztürk, Külekçi ve partililerimizle uyumlu ve koordineli bir şekilde yaptığımız ziyaretlerde esnaflarımızın ve halkımızın sıcak ve samimi ilgisini görünce ‘bir olup , beraber olup, Keşap’ ı birlikte yönetme hayalimize adım adım yaklaştığımızı derinden hissediyoruz.Hemşerilerimiz teveccüh gösterip bizi göreve getirirse, belediyemizin imkanlarını yandaş için değil, halkımızın menfaatleri için kullanacağız sözü verdik.En önemlisi de şeffaf ve adaletli bir belediye vaat etmemizin, işe alımlar ile ihalelerden halkımızın haberdar olmasını açık bir dille anlatmamızın ve web sitemizden yayınlayacak olmamızın vatandaşlarımızda karşılık bulmasıdır ” dedi.
HER YERDE İLGİ GÖRÜYOR
Keşap’ ta, esnaf ziyaretlerine de hız veren CHP Belediye Başkan Adayı Bıçakçı’ nın her gittiği yerde yakın ilgi görmesi dikkatlerden kaçmazken, esnafların ençok piyasanın çok durgun olmasından dert yandığı gözlemleniyor.
Yaptığı çalışmalar ve ziyaretlerle ile ilgili bilgiler veren Murat Bıçakçı, ” Biz hemşerilerimize verdiğimiz ‘biz biriz, biz beraberiz, Keşap’ ı birlikte yönetiriz’ sözümüzden hareketle,” Keşap’ın çok şeye ihtiyacı var ama öncelikle vizyonu ve hedefleri olan, heyecanlı, azimli, erdemli bir ekiple yönetilmeye ihtiyacı var dedik.Bir dönemin kapanmasıyla, yeni ve pırıl pırıl bir dönem başlatmak istiyoruz.Halkımızın telebi ve arzusu da budur dedik.Biz bu yola hizmet için, arzu edilen beklentileri, özlemleri ve olması gerekenleri hayata geçirmek için çıktık.Hemşerilerimizin 31 Mart’ ta nihai kararını bizden yana vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir