Siyaset

CHP GİRESUN’DA YAPTIĞI KARADENİZ TOPLANTISIYLA MORAL ARADI

Toplantıya CHP Genel başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcıve Seyit Torun ile Karadeniz bölgesindeki illerin milletvekilleri ve belediye başkanları katıldılar. Toplantıda konuşan Salıcı, Batman’daki terör saldırısına ilişkin, “Terör nereden gelirse gelsin CHP’nin teröre bakışı çok nettir, açıktır. Bu terör belasından Türkiye’yi kurtarmak için gereken her türlü çalışmanın içerisinde CHP olur” dedi.
Mahalli idareler seçimlerine 6 aylık zaman kaldığını, yerelden başlayarak Türkiye’de iktidarın değişeceğini iddia eden Salıcı, “Bu iktidarı değiştirecek güç burada. Bize düşen ağır bir sorumluluk var. Biz bu ülkeyi solla tanıştırdık, sosyal demokrasi ile tanıştırdık. Şimdi tek adam diktatörlüğünü yıkacağız, biz bu ülkeyi huzurla tanıştıracağız” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 6 aylık zaman kaldığını, bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek başarılı olmayı hedeflediklerini bildirdi. Torun, “Artık AKP belediyeciliği bitmiştir. Bu ülkenin kurucu partisi isek kurtarıcı partisi de olmak durumundayız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir