GiresunManşet Üstü

CHP DELEGELERİNİ BELİRLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim nedeniyle durdurulan olağan kurultay takvimi yeniden başladı.  81 İl Başkanlığı'na yollanan takvimde, olağan kurultay sürecinin 3 Kasım'da başlatılması ve 3 Ocak tarihinde sona erdirilmesi öngörülüyor.  Olağan kurultayın da en geç Ocak ayının ortasında yapılması planlanıyor.

Genelgede ilçe kongrelerinin 20 Kasım'da başlatılarak ve 6 Aralık tarihinde bitirileceği belirtilirken, il kongrelerinin 10 Aralık 2015 tarihinde başlatılması ve 3 Ocak 2016 Pazar günü sona erdirilmesi talep edildi.

GİRESUN’DA SANDIK KURULDU

CHP’de muhtarlık bölgesi delegeleri ve önseçim kongre delegeleri seçimleri ise hafta sonu yapılıyor.

İl merkezindeki 28 mahallede ve merkeze bağlı köylerde yapılacak seçimler öncesinde partiye sandık kuracaklarını belirten CHP Merkez İlçe Başkanı Burak Tolga Bektaşoğlu,üyelere oy kullanın çağrısı yaptı. Bektaşoğlu,”daha önce partide isimleri askıya çıkarılan üyelerimizi oy kullanarak parti içi demokrasimize katkı sunmaya davet ediyorum. Demokratik bir yarışla üyelerimizin özgür iradeleriyle belirleyeceği delegelerimiz daha sonraki süreçlerde çok önemli görevler üstleniyor. Bu arkadaşlarımızın partimizi en iyi biçimde temsil edecek kişilerden oluşacağına inancım tamdır. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.     

Hafta sonu yapılacak seçimlerde yaklaşık 2.500 dolayında üye delegeleri belirleyecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir