Giresun

ÇAVUŞLU BELEDİYE BAŞKANI FATİH DUZCU, CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERE ‘MONTAJ’ DEDİ

MAKAMINDAKİ GÖRÜNTÜLERİN OLDUĞU VİDEO İLE KENDİSİNE KOMPLO KURULDUĞUNU VE ŞANTAJ YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

Makamında bir kadınla görüntülü konuştuğu cinsel içerikli videoları sosyal medyada paylaşılan Çavuşlu’nun Ak Partili Belediye Başkanı Fatih Duzcu, sessizliğini bozdu. Duzcu, basına açıklama yerine facebook hesabından paylaşında bulundu. Duzcu, görüntüler için “komplo, asılsız ve şantaj amaçlı” ifadelerini kullanarak,  Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

“SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM” 
Soruşturma devam ettiği için bugüne kadar açıklama yapmadığını söyleyen Fatih Duzcu, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını iddia ederek, şunları söyledi: “ Ancak söz konusu asılsız görüntüler el altından yayılınca ve kendini gazeteci gösteren bir takım kişiler bunu gerçekmiş gibi gösterip , algı yaratma ve bir tehdit vasıtası olarak kullanma çabalarına karşı , halkımızın yanlış bilgi sahibi olmaması için bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettim. Olayda bahsi geçen görüntü montaj olup , benim önceden yaptığım bir normal bir konuşma görüntüsü üzerine , yüzleri belli olmayan kişiler eklenmek sureti ile (üzerindeki giysisi bile farklı olan kişi eklenerek) önce benden menfaat talep edilmiş , akabinde belediyemizin sosyal medyasına atılmıştır. Hemen savcılığa tarafımdan suç duyurusunda bulunulmuştur”.
Duzcu, “ Şahsım olarak kendimden eminim ve bunlara pabuç bırakmayacağım, dün olduğu gibi bundan sonra da halkımıza lâyıkı ile hizmet etmeye devam edeceğim. Soruşturma sonucunda bu şantajı yapanların cezalandırılacağına olan inancım tamdır” dedi.
Açıklama sonrasında videonun kim tarafından çekilip montaj yapılarak belediyenin sosyal medyasına atıldığı ve başkandan kim ya da kimlerin tehditle menfat talep ettikleri soruları gündeme geldi. Görüntülerin gerçek olup olmadığı da soruşturmada ortaya çıkacak.

Bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir