Siyaset

CANİK ANNELERİ SİYASETE ÇAĞIRDI

CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, “Anne olmanın önemini kutladığımız bugünde, birbirimize kenetlenerek ve ortak paydamız olan Atatürk ilke ve devrimleri yanında barış, kardeşlik, yurt sevgisi, insan, kadın ve çocuk hakları doğrultusunda, hep birlikte çağdaş, laik ve demokratik bir Türkiye’yi yeniden temellendirmek ve güçlendirmek için daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Canik “Anneler Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada annelere çağrıda bulunarak “Çocuklarımızın toplumsal duyarlılık ve bilinçle yetişmeleri, ülkemizin bugün ve geleceğindeki sorunlara çözüm üretmeleri için çaba göstermelerini sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

CHP İlçe Başkanı Canik’in açıklaması şöyle:

“Anneler ülkemizin geleceğiyle ilgili çok önemli tarihsel bir süreçten geçiyor.  Güzel ülkemizin bir başından diğerine içinde bulunduğu durumu, koşulları ve sorunları iyi gözlemek, bilmek değerlendirmek anne olarak görevimizdir.

Bu görev ve sorumlulukla yetişen Cumhuriyet’in gençleri olarak, bu evlatlarımız geleceğimizin gerçek güvencesini oluşturacaklardır.

Anne olmanın önemini kutladığımız bugünde, birbirimize kenetlenerek ve ortak paydamız olan Atatürk ilke ve devrimleri yanında barış, kardeşlik, yurt sevgisi, insan, kadın ve çocuk hakları doğrultusunda, hep birlikte çağdaş, laik ve demokratik bir Türkiye’yi yeniden temellendirmek ve güçlendirmek için daha çok çalışmamız gerekiyor.

EŞİT TEMSİL İÇİN: CHP

CHP Bulancak İlçe Örgütümüze kadınlarımızın her geçen yoğun ilgisi ve katılımları bizleri daha da azimlendirmekte ve geleceğe dair daha çok umutlandırmaktadır. Türkiye’nin geleceğinde kadınların söz sahibi olacağına dair inancımızı güçlendirmektedir.

Türkiye’nin aydınlığa kavuşmasında ilçe örgütü olarak elimizden gelen çabayı gösterdiğimizin bilinmesini istiyorum.

Annelerin/kadınların ekonomik özgürlüğe kavuştuğu, namus ve töre cinayetlerine kurban gitmediği, yetki ve karar organlarında eşit temsil edildiği bir ülkeyi hep birlikte kurmamızın mümkün olduğuna inanıyorum.

Ülkemizi kötü yöneten AKP iktidarından,   aydınlık yarınları vaat eden CHP İktidarına kadınlarımızın destek ve kararlılığı ile ulaşacağına inanıyor, laik, demokratik, çağdaş Türkiye ideali için bütün kadınlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birlikte el ele aydınlık Türkiye'yi beraber kurmaya davet ediyorum.

Anneler Günü’nde evlatları vatanımız uğruna şehit düşen, şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir