Aktüel

Canik, Aktaş’ı ziyaret etti

CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, “IPC Atıcılık Dünya Kupası Kadınlar Tabanca Kategorisinde” ikinci olan milli sporcumuz Hacer Aktaş’ı evinde ziyaret etti.

Canik beraberinde partisinin Kadın Kolları Başkanı Ceyhan Beyaz ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı ziyarette, Aktaş’ı kutlayarak, başarısından duyduğu mutluluğu dile getirdi ve “Bizleri en iyi şekilde temsil ettiniz. Bulancak sizinle gurur duyuyor. Başarılarınız daim olsun” dedi.

CHP’li Başkan Fatma Karaibrahim Canik, Hacer Aktaş’ın şahsında bütün başarılı yarışmaları kutlayarak da “Kadınlarımızın başarısı bizleri daha da mutlu ediyor, umutlandırıyor. Kadınlarımızın siyasette, kültür-sanatta ve sporda önemli başarılar elde etmesi kuşkusuz alkışlanmayı hak ediyor. Bir hemcinsiniz olarak başarınızı tarihi bir başarı olarak değerlendiriyorum. Her alanda iş ve güç birliği içinde olarak daha da büyük başarılara imza atmamızı diliyorum. Bir kadın ilçe başkanı olarak kadınlarımızın yanındayız. Her zaman olduğu gibi hem sevinçlerini, hem sıkıntılarını paylaşmaya devam edeceğim. ” dedi.

 

Hacer Aktaş da ziyaretten sevinç duyduğunu dile getirerek, emeğinin görünür kılınmasından mutlu olduğunu belirtti. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir