Giresun

CAN: GİRESUN PİS BİR ŞEHİR…

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun’u ‘pis ve düzensiz bir şehir’ olarak tanımladı.

Seçim çalışmları kapsamında Esenbük Mahallesi’ne giden Can,burada yaptığı konuşmada “Giresun intizamdan, ahenkten ve temizlikten uzak bir kent görünümde.  100 bini yeni aşmış bir kentte sizde görüyorsunuz trafik sorunu var. Otopark sorunu var. Yollarımız, caddelerimiz dar, yeşil alan yok, şehrin birçok yeri çöplük gibi. Pis ve düzensiz. Her şey düzensiz. Giresun intizamdan, ahenkten ve temizlikten uzak bir kent”         

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun halka söz verip de yerine getirmediği spor salonun yapımının sağlanması için Giresun halkına güvence verdi. Can, ”Mevcut otogarı şuan ki yerinden alarak, eski akaryakıt dolum tesisinin olduğu yere taşıyacağız. Otogarın olduğu yere de 3 bin kişilik spor salonu yapımına vesile olacağız” dedi.

Esenbük mahallesi halkına hedefleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Can, AK Parti iktidarının gücünün Giresun’a taşınması gerektiğinin belirterek, “Bu saydığım projelerin birçoğunu belediye bütçesi ile yapmak mümkün değil. Merkezi bütçeden istifade etmeliyiz. Yani Ankara’dan isteyeceğiz. Merkezi iktidarın gücünü, AK Parti’nin gücünü Giresun’a taşımalıyız. Ben birazda buna soyundum” dedi.

Yılmaz Can, balıkçı pazarını da eleştirerek, “Bulancak durağından şehre giriyorsunuz tam şehre girdiğiniz noktada gözünüzün önünde bir balıkçı pazarı var. Balıkçı pazarına elbet ihtiyaç var. Yeri orası mı olmalıydı? Nasıl yapıyorsunuz bunu milletin parasıyla? Hemen arkasında otopark, yanında derme çatma binalar yani çok çirkin” şeklinde konuştu.  

 

Bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir