GiresunSiyaset

BULANCAK’TA NECMİ SIBIÇ RÜZGARI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bulancak Belediyesi başkan adayı Necmi Sıbıç, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Adaylığının kesinleşmesiyle sahaya inen Sıbıç, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına ziyaretlerini sürdürerek ilçe halkından oy istiyor.

CHP adayı Sıbıç, dün akşam da kalabalık bir gençlik gurubuyla birlikte oldu. Toplantıya katılanlarla fotoğraf yayımlayan Necmi Sıbıç, şunları söyledi: “Mükemmelsin Bulancak… Mükemmelsiniz genç kardeşlerim… Bu akşam Bulancaklı genç kardeşlerimizle bir araya gelerek dertlerini dinledik, derdimizi anlattık. Derdimiz Bulancak, sevdamız Bulancak, tek aşkımız Bulancak. 31 akşamı özlenen Bulancak’a kavuşmaya az kaldı. İnanmak başarmanın yarısıdır, biz inandık, genç kardeşlerimiz inandı, hep birlikte Bulancak’ı yönetmek için yola çıktık. Bu yolda muvaffak olacağımızdan artık şüphemiz yok.
Martın sonu bahar olacak.Seni seviyorum Bulancak”

İlçede heyecan yaratan ve AKP adayı Recep Yakar’ı daha şimdiden gölgede bırakan Necmi Sıbıç’ın önümüzdeki günlerde ilçeyle ilgili seçim vaatlerini de açıklayacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir