Eğitim

BULANCAK’TA İLK MEZUNİYET

Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünün ilk mezunlarınI verdi

Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Belediye BaşkanıKadir Aydın, Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Ergin,  Genel Sekreter Bünyamin Kaya ve Üniversitenin akademik ve idari personelleri, ayrıca ilçe protokolü, davetliler, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, dönem birincisi Esma Sofuoğlu okul yaş kütüğüne ilk plaketi çaktı.

Ardından konuşan Okul Müdürü Doç. Dr. Kadir Kınalıoğlu "2008 yılında kurulan okulumuzda Uluslararası Ticaret ve Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümleri bulunmakta olup, en kısa zamanda yeni bölümlerin açılması planlanmaktadır. Bugün ilk mezunlarını veren Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümümüzden 23 öğrencimizi uğurlamanın hüznünü ve sevincini bir arada yaşıyoruz. Sevgili öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarı ve şans diliyorum.163e92e89b (1)

Çalışmalarımızda her zaman bize destek veren başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün Attar olmak üzere, ilçe protokolüne ve STK’larına teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Vekili Ergin ise yaptığı konuşmasında; Rektör Prof. Dr. Aygün Attar'ın yurdışında olduğunu, bu nedenle törene katılamadığını  belirterek, “Bugün burada mezun olan öğrencilerimiz için toplandık. Aslında mezun olmak yeni başlangıçların ilk durağıdır. Ve bu törende burada olmaktan bu kürsüden size hitap etmekten mutluluk duyuyorum. Tüm mezun öğrencilerimizi candan kutluyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Tören, mezun olan öğrencilere diplomalarının ve ödüllerinin dağıtılması ve kep fırlatma seremonisiyle sona erdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir