Aktüel

BAŞKAN TAKIR GAZETECİLERİ UNUTMADI

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla il ve ilçelerde görev yapan gazetecilerle Tirebolu Doğal Dükkan’da bir araya gelerek, gazetecilerin gününü kutladı.

Başkanı Takır, yemekte yaptığı konuşmada, gazetecilerin önemli görevler yaptığını belirterek, “İlçemizin ve yöremizin gözü-kulağı ve sesi olan siz değerli basın mensuplarının mutlu gününü bir kez daha kutluyorum. Bizlerin her zaman yanında olan değerli basın mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Basını yanımızda görmek ve onlardan aldığımız güçle yola devam etmek, bize büyük gurur vermektedir. Bu vesileyle mutlu gününüzü bir kez daha sevgi ve muhabbetle kutluyor ve hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Giresun Gazeteciler Başkanı Bekir Bayram ise, Başkan Takır’ın her 10 Ocak’ta olduğu gibi bu anlamlı günlerinde kendilerini unutmamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayram, Türkiye’de basın özgürlüğünün en üst boyutta kısıtlandığını ve her geçen gün daha da kötüleştiğini vurguladı.

Bayram, “Biz, basın mensuplarının ve gazetecilerin bazı özgürlüklerinin kısıtlanmasından ve medyaya yapılan yanlış uygulamalardan çok rahatsız oluyoruz. Basın her zaman hür olmalı ve özgürlükleri kısıtlanmamalıdır. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın gününü bir kez daha kutlarken, bu önemli günümüz dolayısıyla bizleri bir araya getiren Tirebolu Belediye Başkanımız Sayın Burhan Tıkır’a da sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.1535625_10152173875957760_1632766747_n

Tirebolu’daki Gazeteciler Günü kutlama programı, yemeğin ardından yapılan toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Yemekte Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Çamur da hazır bulundu.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir