GiresunManşet Üstü

BAHÇEHİR KOLEJİ ORDU’DA AÇILDI

Ordu-Giresun Bahçeşehir Koleji Enver Yücel Kampüsü Ordu’da hizmete açıldı.
2004 yılından itibaren Anadolu’ya açılmaya başlayan ve bugün Türkiye genelinde BJK Koleji ile birlikte 25 il ve ilçede 48 anaokulu, 35 ilköğretim, 17 lise ve 10 bilim müzesi ile kaliteli eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Koleji’nin, Doğu Karadeniz’deki en büyük yatırımı olan "Bahçeşir Koleji Enver Yücel Kampüsü" Ordu’da düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyük
şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Enver Yücel, eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Baş ve çok sayıda davetli katıldı.

 

maxresdefaultAçılış töreninde konuşan Bahçeşehir Koleji Kurucusu Enver Yücel, yaptığı okullarla hizmet için elinden geleni yapmaya gayret gösterdiğini söyledi.  Gençlerin ufkunu açmanın kendisi için onur verici olduğunu ifade eden Yücel, "Bu topraklar üzerindeki insanlar hizmet etmek, yardımcı olabilmek özellikle de gençlerinin ufkunu açabilmek benim için çok büyük bir onur adete bir ibadet. Bu anlayışla çalışıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. En önemli okullarımızdan bir tanesini bugün açıyoruz. Bu eserin yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Karadeniz sevinçten çırpınıyor, yamaçları bize aşık dolu gözlerle bakıyor. Eğitimde dünyanın birçok yerinde kampüsler kurup okullar açıyoruz ve yaptığımız bu eserle kabul görmeye başladı. Dünya ile yarışmak için kampüslerimiz sayısını da çoğaltıyoruz. Ben buranın bir çocuğuyum, burada eğitim, öğretim verilirken ben diyebilmeliyim ki, dünyanın en iyi okullarından birisi işte buradadır diye bilmeliyim. Havaalanımızın açılması ile de dünyanın çeşitli insanlarını buraya getirmekte mümkün olacak. Ordu’da bugün açtığımız okulun adını ‘Enver Yücel Kampüsü’ koyduk eğer bu okul en iyi ise dünyanın neresinde iyi ne varsa bu okula getirilmesi talimatı verdim. Okulumuzun Ordumuza ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Konuşmaların ardından kolejin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan davetlilere bir kokteyl verildi.

Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Dijital Eğitim, Yabancı Dil Eğitimi, Bilişimsel Düşünme Becerilerine yönelik uygulamaları, sosyal etkinlikleri ile geleceğin eğitimini bugün uygulayan Bahçeşehir Koleji, öğrencilerini 21. yüzyıl becerileri ile donatarak yetiştiriyor. Bahçeşehir Koleji Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsü  fen laboratuvarları, STEM alanları, açık ve kapalı spor alanları, yelken kulübü,  sanat atölyeleri, son teknolojiyle donatılmış sınıfları ve eğitim alanlarıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitimin kapılarını açıyor ve onları birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir