GiresunManşet Üstü

AYKUT GEZMİŞ: AKP’Yİ DESTEKLEMİYORUM…

AKP Gurup Başkanvekili Nurettin Canikli ve Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can’ı davet ederek Giresun Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde üyelerin katılımıyla yemekli toplantı düzenleyip AKP’ye destek verdiği için suçlanan CHP eski il başkanlarından milletvekili adayı Aykut Gezmiş, kendini yazılı bir açıklamayla savundu.
Toplantının Giresun’un sorunlarını tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla AKP’nin talebiyle düzenlendiğini belirten Gezmiş, “Bu vesileyle Giresun'un genel sorunları masaya yatırılmış, iş adamlarımızın Giresun adına hükümetten olan talepleri, önerileri ve eleştirileri de dile getirilmiştir” dedi.

“DESTEĞİM ŞAHISLARA DEĞİL, CHP’YE”

Aykut Gezmiş açıklamasında, şunları söyledi: “ Benim ve ailemin CHP'ye olan bağlılığı ve desteği ise hiçbir koşul altında tartışmaya açık olmayacak şekilde kesindir. Bazı kişilerin yanlış davranışları bu durumu değiştirmez, değiştiremez. Ayrıca bizim desteğimiz şahıslara değil, Ülkenin içinde bulunduğu bu hassas dönemde varlığına eskisinden daha çok ihtiyaç duyulan, partimiz  CHP'yedir”. 

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir