GiresunManşet Üstü

AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM STARTI VERDİ

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, ilk turunu attı. Başbakan Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasından sonra Giresun’a gelerek seçim çalışmalarına başlayan Can’ı memleketi Keşap’ta aralarında belediye başkanları, il ve ilçelerden gelen partililerden oluşan kalabalık bir gurup karşıladı. IMG_2184

AÇIKLAMASINI KAĞITTAN OKUDU…

Araç konvoyu eşliğinde Ak Parti İl Binası’na gelen Can, burada yaptığı açıklamada iddialı konuştu. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ve açıklamasını kağıttan okuyan Can” Büyük bir sorumluluk yüklendiğimi biliyorum. Bütün gayretimle şahsıma duyulan güvenin gereğini yapmaya çalışacağım. İnanıyor ve temenni ediyorum ki, 30 Mart 2014 seçimleri kentim için bir dönüm noktası olacaktır. Giresun belediyesi AK ellere teslim edilecektir” dedi.

Toplantıya, diğer aday adayları da tam kadro katılarak ‘birlik -beraberlik’görüntüsü verdi.

_MG_2160CAN: “BİR AYDIR GİRESUN'U DOLAŞIYORUM, GÖRDÜKLERİM BENİ ÜZDÜ”           …

İl Başkanı Hasan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve aralarında Hasan Ali Tütüncü, Osman Öden, Ayhan Akten’in de olduğu  bazı aday adaylarıyla partilileri selamlayan Yılmaz Can, yaptığı konuşmada, Giresun’un en önemli sorunun imar olduğuna vurgu yaptı. Ak Parti Adayı Can, “Yaklaşık bir aydır kentimin sokaklarında, caddelerinde dolaşıyorum. Gördüklerim beni fazlasıyla üzdü. Cennet köşesi kentime yazık etmişler. Kentimin imarıyla ilgili yetkililer görevlerini layıkıyla yapmamışlar. Kentimin yolları düzensiz ve yetersiz. Yüz bin nüfuslu kentimde çok ciddi trafik sorunu yaşanıyor, otopark sorunu yaşanıyor. Gezinip yürünecek parkları, bahçeleri yok. Kentimin insanları bunu hak etmiyor. Giresun’u bu hale getirenler artık kenara çekilmeli. Yapamayanlar bırakıp gitmeli. Yeni yüzlere fırsat verilmeli” diye konuştu.

“AK Parti hizmet demektir. AK Parti bu milleti sevmek demektir. AK Parti adalet demektir. AK Parti kalkınma demektir. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi bizler bu milletin efendisi olmaya değil,  hizmetkârı olmaya talibiz” diye sözlerini sürdüren Can, sözlerini şöyle sürdürdü:”AK Parti’de siyaset yapanlar, büyük bir davanın, böylesine ulvi bir amacın insanlarıdır. Bu yüzden AK Parti içindeki yarış hayırda yarıştır. Bizler nefislerimizle, yani malla, mülkle, makamla değil, ürettiğimiz iyilik ve hayırla yarışırız. Haset etmek, küsmek, gıybet etmek, çekişmek ve çekiştirmek bize yakışmaz. Bize yakışan birliktir, beraberliktir, dayanışmadır, kardeşliktir”.

Giresun’a hizmete talip olduğunu anlatan Yılmaz Can, “Kentimi imar etmeye talibim. Kentimin önünü açmaya geliyorum. Ayaklarına dolanmış ipleri çözmeye geliyorum. Yere düşmüş kentimi, koluna girip ayağa kaldırmaya geliyorum. Dürüst, adil, şeffaf, kayırma ve dışlamanın olmadığı bir yönetim vadediyorum. Yüreği Giresun için çarpan herkese elimi uzatıyorum, gönlümü açıyorum” diye konuştu.

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, konuşmasının sonunda kendisi gibi aday adayı olan arkadaşlarına teşekkür etti. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir