BULANCAK- KOVANLIK–AYDINDERE YOL  PROJESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

BULANCAK- KOVANLIK–AYDINDERE YOL PROJESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bulancak-Kovanlık-Aydındere yolu projesinin  6.5 km’lik bölümü için Karayolları Genel Müdürlüğü 1,5 milyarlık ödenek çıkardı. İhale kapsamında yolda g

GİRESUN BELEDİYESİ’NDE KAR ‘TEYAKKUZU’
Bu yolda ölüm kol geziyor
Bulancakspor Giresunspor’u 2-1’le geçti

Bulancak-Kovanlık-Aydındere yolu projesinin  6.5 km’lik bölümü için Karayolları Genel Müdürlüğü 1,5 milyarlık ödenek çıkardı. İhale kapsamında yolda genişletme, zemin iyileştirme, altyapı düzenlemeleri, drenaj sistemleri ve yol güvenliğini artırıcı modern uygulamalar hayata geçirilecek.

Kararı duyuran AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür,”Şu an itibarıyla yüklenici firma tarafından sahada çalışmalar başlamış olup, ekiplerimiz süreci yakından takip etmektedir. Amacımız; en kısa sürede, kaliteli ve kalıcı bir şekilde bu projeyi tamamlayarak bölge halkımızın hizmetine sunmaktır.

Bu önemli yatırım sayesinde hem Kovanlık hem de Aydındere başta olmak üzere bölgedeki tüm yerleşimlerin ulaşım standardı yükseltilecek, ekonomik ve sosyal hareketlilik artacak, vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacaktır. “ dedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: