AktüelGiresun

Değerli hemşerim.

Senin, ailenin, dost ve akrabalarının, tüm sevdiklerinin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramların özünde var olan barış, sevgi, kardeşlik, hoşgörü duygularının, sevinç ve coşkusunun diğer günlerimizde de var olmasını diliyorum.

 

Hep birlikte bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ancak diğer taraftan da ülkemizde yaşanan olağanüstü gelişmeleri düşünerek, geleceğimiz için kaygılanıyor ve endişeleniyoruz.

Çünkü Türkiye, 7 Haziran seçimlerinden başlayarak, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında, ekonomide, siyasette, iç-dış politikada ve güvenlikte hiç bu kadar kötülüğü bir arada yaşamadı. 

En çok da terör örgütlerinin iç ve dış saldırılarında, hain pusularda kaybettiğimiz gençlerimize, kınalı kuzularımıza yüreklerimiz yanıyor.

Cumhuriyetin değerleri ve demokrasiden, çağdaş dünya ve değerlerinden, hak, hukuk ve adaletten uzaklaştırıldıkça, hızla karanlık bir dehlize doğru ilerliyoruz.

Ama tüm bunlara rağmen gelecek güzel günlere olan inanç ve umudumuzu yitirmiyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti bizler var oldukça var olacaktır.
Ve gün gelecek her şey geride kalacak ve yurt bildiğimiz, bin yıldır yaşadığımız bu toprakların bolluğu bereketiyle mutluluk ve huzur içinde yaşayacağız.   

Bu vesileyle, pazara indirmeye başladığımız ama ne yazık ki sahipsiz bırakılan fındığımızın hak ettiği değeri bulmasını diliyor, bunun için verdiğimiz mücadeleye sizlerden de katkı bekliyorum. 

Bize bayramlarımızı özgürce kutlayacağımız laik, demokratik bir Cumhuriyet, özgür ve bağımsız bir Türkiye bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızı, Osman Ağa ve Giresun Gönüllü Alay kahramanlarını, Cumhuriyetimiz ve vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olanları, diğer ebediyete intikal etmiş değerlerimizi, saygı rahmet ve minnetle anıyorum.

Sevgi ve saygılarımla, iyi bayramlar…

Bülent Bektaşoğlu

CHP Giresun Milletvekili 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir