Giresun

1 TRİLYONLUK MESİRE YERİ İNEK AHIRI OLDU

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yaklaşık 1 trilyonluk maaliyetle Şubat 2015 de ihalesi yapılan Topçam Mesire Alanı yüklenici firmanın iflas etmesiyle sahipsiz kaldı. Konuyu görüşmek için Alucra'nın bağlı bulunduğu Şebinkarahisar Orman Müdürlüğü ile görüşmek istediğimizde ise konu ile alakalı yetkilerin olmadığı cevabını aldık.

4dff451b0a5e20bef1bf17be54d4f26f

2015 yılı Eylül ayında bitmesi şartıyla ihale edilen mesire alanı maalesef bugüne kadar inşaat halini geçemedi. İhaleyi yapan yetkililer yüklenici firmanın bu tarz bir işi yapıp referans çalışmalarını inceledi mi? Yüklenici firma ihale öncesi teknik şartları sağlayabildi mi? Mesire alanında hal böyle olunca akıllara bu sorular geliyor.

23.04.2015 tarihinde saha teslimi yapılıp 150 gün içerisinde firma tesislerin tamamını yaparak Alucra Orman İşletme Şefliği yetkililerine teslim edilecekti. Gelin görün ki trilyonluk tesis hayvan barınağına dönüşmüş.

Şimdi Giresun Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine şunları soruyoruz!

1- İhaleyi alıpta işi yapamayan firmanın yeterlilik belgeleri tam mıydı?

2- İş-Kur vesilesiyle bir çok gencimiz ekmek kapısı aralamak isterken 3-4 kişi işe alınıp buranın güvenliği ve temizliği konusunda istihdam edilemez miydi?

3- Yapılan bunca masrafa rağmen harap olan mesire alanı bundan sonra ne olacak?

4- Şu günden sonra buranın korunması için ne yapmayı düşünüyorlar?

ALUCRA HABER

Bir yorum

  1. VATAN SERMAYESİNİ ÇAR ÇUR ETMENİN, EDENLERE GÖZ YUMMANIN DA BİR TÜR VATAN HAİNLİĞİ OLDUĞUNU BİLMİYOR MUSUNUZ. GİRESUNUN ŞEREFİNİ BU GÖRÜNTÜLERLE PAY-İ MÂL ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOK. ŞU AYMAZLIĞA BAK!!! TRİLYONLUK TESİSE İNEKLER DOLMUŞ. ŞUYUU BİLE VUKUUNDAN BETER.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir